Pärnu Meritindi Festivalile on meritindi-teemaliste erimenüüdega oodatud festivali toimumise ajal 5.-26. aprillil osalema kõik toidukohad (restoranid, lounged, pubid, kohvikud, einelad) Pärnus, Pärnumaal ja ka mujal Eestis!
Pärnu Meritindi Festivali avapeole Pärnus 5. aprillil on osalema oodatud kõik, kes on austavad seda suurepärast kala ja on valmis edendama Eesti kalatarbimise kultuuri. Eelkõige ootame osalema meritindi ja kalateemaliste toodete ja teenuste pakkujaid, aga korraldajatega võivad ühendust võtta kõik huvilised, kellel festivali suure avapeo sisukamaks muutmiseks midagi põnevat, head ja paremat pakkuda on!
Kohtumiseni II Pärnu Meritindi Festivalil 5.-26.04.2026!
Registreeri end Pärnu Meritindi Festivalil osalejaks siin (Registreerimisleht - Google Forms)
II Pärnu Meritindi Festivali registreerimislehe lisad (hinnakiri, avapeo platsiplaan) ja turundusmaterjalid
Head põhjused Pärnu Meritindi Festivalil osalemiseks
Pärnu Meritindi Festival on toidusõprade ja toidutemaatikaga seotud erialainimeste seas kiirelt populaarsust koguv Eesti kalakultuuri edendav toiduturismisündmus;
Festivali suur avapeo ala ja aprillikuu jooksul meritindi menüüdega osalevad restoranid on võimelised vastu võtma ja teenindama tuhandeid külastajaid;
Festivali avapeole ja toidukohtadesse on külastajal sissepääs tasuta;
Festivalist osavõtt on osalejale mõistliku hinnaga ja äriliselt kasulik;
Festival toimub atraktiivses, rahva poolt armastatud Eesti suvepealinnas Pärnus;
Osalejad saavad reklaamikontakti üleriigilises (sotsiaal)meedias ja kokkuleppe korral ka festivali telesaates;
Festival on ülesehituselt ja sisult täpselt positsioneeritud - festivali fookuses on meritint, lisaks ka muud toiduvaldkonna tooted ja teenused;
Festivali ajakava on ülesehituselt ja kestvuselt mõistliku pikkusega - avapidu toimub ühel päeval, erimenüüd ja eriüritused restoranides 3 (kolme) nädala jooksul avapeost selleks, et kõik huvilised leiaksid kokkuvõttes endale sobiva aja ja toidukoha meritindiga tutvumiseks;
Asjaajamine festivali korraldajatega on lihtne, sõbralik ja professionaalne.

AJALUGU
Vaata toimunud festivalide kokkuvõtteid siit.



































